En föreläsare som förändrade mitt liv

Hej, hej! Idag kommer ett viktigt inlägg så se till att spetsa öronen, eller ögonen rättare sagt. Jag tänkte berätta lite om en föreläsning jag var på för ett tag sedan som har hjälpt mig att se på livet ur ett annat perspektiv, den har gjort det enklare för mig att ta mig tillbaka i livet efter en av den svåraste perioderna i mitt liv.

För några år sedan var jag med om en olycka som gjorde att jag fick amputera halva mitt högra ben, det tog så otroligt hårt på mig då jag fick börja om från start. Jag var tvungen att lära mig gå igen, jag var tvungen att lära mig ta mig in och ut ur bilen på ett smidigt sätt, det kändes som jag fick börja om livet på nytt. Det blev dock en förändring för mig och mitt tankesätt efter att jag lyssnat på en föreläsare i Uppsala som heter Anders Andrae, han fick mig att inse att mitt ben inte är allt i livet. Jag blev efter olyckan tvingad till att ändra min livsstil som gjorde att min fritid såg helt annorlunda ut och jag mötte många motgångar, som jag trodde gjorde mig svagare. Efter att ha lyssnat på denna föreläsare i Uppsala insåg jag att de motgångar jag stött på inte alls behöver vara negativa utan jag kunde istället lära mig av det för att förvandla det till styrka. Han lärde mig hur jag kunde hitta styrkan att ta mig tillbaka till livet igen, det är tack vare denna föreläsare i Uppsala som jag kan stå upp och le idag, trots att jag stött på så många motgångar de senaste åren.